Kitap çalışmamız hakkında açıklama

Lehçe-i osmani eseri www.lehceiosmani.com web sitemiz üzerinde yayınlanmaktadır.

Sitemizde yer alan madde başlıkları yedek ve arşivleme amaçlı olarak bu blogta da yayına sunulmuştur.

Blog sayfamızda maddeler sayfa sayfa istiflenerek sunulmuş.  Madde açıklamalarını okumak için www.lehceiosmani.com adresimize ziyaret ediniz.  Her madde ayrı ayrı orjinal kitap sayfası ile beraber sunulmuştur.

Bu çalışmalar bir hizmet inancı ile internete aktarılmıştır. Osmanlıca eserleri okumak isteyen araştırma yapanlara yardımcı olacak rehber bir adres oluşturulmak istenmiştir. Araştırma ve öğrenme dışında ticari amaçlarla kullanılması, içeriğimiz kullanılarak klonlama site oluşturulması, yazar ya da yayınevlerince bedeli ödenmeksizin ticari amaçlı olarak kullanılması kul hakkına girer.


"Kütüphanede olan bir eseri yazmakla neyin kul hakkı olabilir ki" diyenler olabilir. O zaman biz de onlara, buyrun siz de gidin kütüphaneye, oradan bir tane lehçe-i osmani büyüklüğünde osmanlıca kitap alıp bizim harcadığımız zamanı, emeği, parayı siz de harcayın.. ve ücretsiz olarak internetten tüm insanların kullınımına sunun.. ve ondan sonra gönül rahatlığı ile bizim bu verileri istediğiniz yerde kullanın deriz.   

Armut piş ağzıma düş olmaz. Kopyala yapıştır yapıp hazıra konmak yerine siz de bu kültürel hizmet kervanına katılın ve destek olunuz. Bir tane osmanlıca eseri de siz internete aktarınız.

Bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler.

Ekibimize katılmak için bizimle iletişime geçiniz..

lehceiosmani.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder